új év

az új év rendkívül szórakoztatóan kezdődött, mert 31-én este 8-kor kaptam egy emailt, amiben egy másodikán esedékes melót kerestek rajtam, amiről némi levelezgetés után kiderült, hogy rosszul szerepelt a rendszerben, és valójában 30-a volt a határideje. szóval miután hajnali 5-kor elmentek az utolsó vendégek az egyébként remekül sikerült csúnya ajándék tombolával egybekötött bulimról, beájultam az ágyba, majd fájdalmasan kevés alvás után leültem dolgozni.

a pozitívum az egészben az volt, hogy egyáltalán nem voltam másnapos (mostanában úgyis kezdek rendkívül konszolidált életet élni, ritkán iszom, alig dohányzom, és tervezem, hogy a jógát is kipróbálom), mondjuk attól még nem voltam hű de friss.

szintén pozitívum, hogy miután leadtam a munkát, elmentünk fürdőzni és nagyon kellemes három órát töltöttünk el a Lukácsban, ahol ugyan sokan voltak, de mégis befértünk a medencékbe.

kissé belerondít a képbe, hogy záráskor az egyik löttyed fecskés törzsvendég bácsi (aki tényleg _mindig_ ott van és _mindig_ a hozzá legközelebb állót szórakoztatja az öltözőben az extravagáns gondolataival) veszett sivatagi cigányozásba kezdett, akik nemtisztelikakultúránkat és minekjönnekide és minekkelleneeltartanunkőket, mert négy feleségük van és ruhában fürödnek és elárasztanak minket.

de hát ennyi mondhatni kell, hogy az ember ne felejtse el, hogy hol is él.

ezek után ha igaz a mondás, hogy egész évben azt fogom csinálni, amit első nap, akkor elég eklektikus 2018-nak nézek elébe, az tuti.

Mondd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s