köszi, Google

eljött az a történelmi pillanat, hogy elfogyott a megnyitott zöld teám (amióta megtanultam Tyúkszarfalván, hogy minden tea többször forrázható, illetve mivel HKban negyed kilós kiszerelésben lehet teát kapni, valóságos teanagyhatalom lettem, nukleáris apokalipszis esetén valószínűleg egy teázó üzemeltetéséből fogom fenntartani magamat). levettem egy random kínai feliratú csomagot a spjázból és gondoltam, kipróbálom az újonnan felfedezett trükkjét a Google Translate appnak, és a fényképezőt bekapcsolva a telefonon megpróbálom elolvasni, mi van ráírva a csomagra (hozzátenném, nem tudom eldönteni, hogy a tény, hogy ezt a feature röpke hét év Kína/HK ismertem meg teljes életképtelenségre vagy pont ellenkezőleg, remek talpraesettségre vall). hosszas szkennelgetés, satírozgatás, forgókarikázás után a Google Translate büszkén egy szót nyögött ki nekem: TEA.

hát köszi.

4 thoughts on “köszi, Google

   • Családi sztori 🙂
    Társaságban büszkén mutatja illető, hogy “ezt a csodateát kaptam, egyenesen Kínából, ma ezt isszuk!” A társaság kínaiul tudó tagja forgatja a dobozkát, forgatja, sillabizál, aztán röhög. “Tudod, mi van ráírva? Háromszor forrázott tea kutyahitűeknek.”
    Se non e vero…

   • haha ez jo! mondjuk en a helyi kisboltban vettem a nagyon nepi negyedemben, hatha nem feheremberre van optimalizalva 😀

Mondd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s