a business errefele

hát azt kell, hogy mondjam, hogy néha nem egyszerű azért itt dolgozni. kezdjük például azzal, hogy hogy is van az, hogy én még mindig itt ülök. történt ugyanis, hogy a főnök szólt, hogy vegyek jegyet 1 hónapra, mert rengeteg dolgon kell majd dolgoznom. szuper, megvettem a 4-29. szóló jegyemet, kijöttem. itt azonban hirtelen kiderült, hogy azok, akikkel együtt kellene dolgoznom, mind elutaznak amerikába 13-tól 26-ig és a Kártyás is lelép 18-án. amikor erre rádöbbentem, érdeklődtem a főnöknél, hogy akkor most mégis mit csináljak, amire először bedühödött, hogy én nem vagyok elég committed (ez erre felé nagyon fontos fogalom, mindent elkötelezettségben mérnek). később megenyhült, azt mondta, 20-án hazamehetek, de másnap kiderült, mégse vesz nekem új jegyet (amikor ő akarta, hogy a legolcsóbb, nem megváltoztatható jegyet vegyük). hab a tortán, hogy távozása előtt egy nappal, hajnali 2 órakor (!!) a személyes mítingünk közepén döbbent rá, hogy jéé, nem lesz kivel dolgoznom két hétig.

szintén szórakoztató szösszenet, hogy ugyanezen a beszélgetésen (tehát 12-én) fizetésemelést ígért nekem, melynek összegéről “very soon” értesít majd. gondoljátok, hogy azóta is hallottam erről bármit is? a könyvelő szerint megkapom a válaszomat, ha majd visszajött Amerikából. hát legyen.

ami viszont felbasz, hogy 10-én leültem egy kurva projectet rendbeszedni, beazonosítottam a problémát és megtaláltam rá a megoldást, de különböző okokból kifolyólag (aminek nagyrésze emberi butaság), még mindig nem haladtunk egy lépést se. kérdem én, mi a faszért ülök itt és mi a túróért dolgoztam ezzel ennyit.

néha azért nem egyszerű itt a corporate élet.

2 thoughts on “a business errefele

Mondd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s