na végre itt

na, átjutottam az ígéret földjére, kitéptem magamat a falumból, amit egy kék sajtos wagyu burgerrel meg is ünnepeltem. nem tudom, mi volt jobb, a hús, vagy a kék sajt íze, mindenesetre fél perc alatt befaltam. ezek után masszív bóklászásba kezdtem és végül a goldfish marketen kötöttem ki. igen, jól látjátok, aranyhal piac, majd rakok fel fényképet, a kis halacskák nejlonzacskókban lógnak a falon, te ráböksz és megveszed az akváriumodba. esetleg veszel hozzá egy kis gazt is, vagy egy teknőst, szintén ugyanott. láttam még kiskutyákat is, itt nem étkezési célzattal árulják őket, hanem mert Hong Kongban menő a kutya (Hong Kongban minden menő), ezért simán 170-200 ezer (!!) forintért árulják őket, a macskákat kicsit olcsóbban. abszurd ez a hely, de tényleg.

a mai napon elmegyek, megnézek egy tengerpartot magamnak, mert a tenger ugyan itt mindenhol ott van, eddig csak kikötőkben találkoztam vele.

4 thoughts on “na végre itt

  1. [anyuss](#11368695): [.bolygolang.](#11368803): hát izé, köszönöm 🙂 bevallom, én is irigyelném magamat. a porcogó után most HK a jutalomfalat 🙂
    [znn](#11368816): köszönöm szépen és üdv a blogon!

Mondd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s