reggeli beszámoló

tegnap este elmentem futni, és a neten talált gyorsító feladattal szórakoztattam magamat, ami marha hatékony volt, ebből adódóan ma hihetetlen fáradt vagyok, de sebaj, a fáradtság jó nekünk.

megvitattam a maláj kollégával, akivel együtt dolgozom, hogy mi volt a szombati mítingen, mert ő szerencsésen lemaradt róla. roppantmód diplomatikus voltam, elmondtam, hogy meghatároztuk a célokat, azokat felolvastam neki a jegyzeteimből, mire ő mondta, hogy ezek szerint semmire nem volt jó a míting. én próbáltam nem túl látványosan helyeselni, és teljesen fahangon elmondtam, hogy inkább arról volt szó, hogy miért fontos csapatban dolgoznunk. erre mondta, hogy szerinte folytassuk a saját tervünket, ahogy azt elkezdtük, ne várjuk meg a főnök következő agymenését, mert nekünk a részletekre kell koncentrálnunk.

szóval megnyugtató, hogy más is látja, hogy kicsit kilóg a lóláb, így van remény, hogy tényleg elérünk valamit, és nem üres propagandákat jöttem ide hallgatni egy hónapig.

és mellékesen megjegyezném, hogy arra is nagyon büszke voltam, hogy borzasztó taktikusan kibírtam, hogy egy árva rossz szót se szóljak a főnök viselkedéséről. a végén még megtanulom befogni a pofámat, istenem, itt a vég.

egyébként sokat elárul a cég szuper szervezettségéről, hogy még mindig nem tudni, hogy mikor és hogyan megyünk pekingbe, pedig elvileg két nap múlva indulunk. mindenki azt várja, hogy a főnök böffenjen valamit a témában. ezek után nem csoda, hogy 10 nappal előtte szólnak, hogy jöjjek ki hozzájuk egy hónapra.

Mondd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s