313

az elmúlt két napban nagyon züllöttem, a könyvelővel hajnalig cigarettáztam és fekete teáztam a szobában (a könyvelő hetente egyszer vagy még ritkábban jelenik meg, akkor az én szobám másik felében lakik), ezért most nem csak fáradt vagyok a kevés alvástól, de egészen döbbenetes mennyiségű információhoz jutottam a céggel kapcsolatosan. (a könyvelő ugyanis fantasztikusan normális, kommunikatív és rendelkezik önálló véleménnyel, és az olyan összetettebb dolgokat is kultiválja, mint például a pletykálás).

az információk alapján két dolog körvonalazódott bennem, egyrészt érdemes kivárásra játszani, másrészt nem érdemes ettől a munkától várni sorsom jobbra fordulását, ezért nagyon precízen meghúztam magamban a határt, hogy hol van az a pont, amikor azt mondom, hogy csókolom (ha októberig ki akarnak ide rángatni még egyszer). és igen, tudom, kicsit ellentmond a kettő egymásnak, de a tények ismeretében nem is annyira.

mindenesetre kitaláltam, hogy mi a B tervem, ha ez az egész móka befuccsolna, már úgyis régóta vágytam rá (elmegyek filmforgatásra dolgozni, vagyis, hogy megpróbálok).

azon meg már nem is dühöngök, hogy megint eltűnik mindenki az indulásom előtt egy héttel, és baszhatom itt a rezet a nagy semmire, de sebaj.

voltaképpen unom már ezt a témát, csak éppenséggel semmi másról nem tudok beszélni, egy béna kis droid lettem, aki reggel felkel, dolgozik, este pedig lefekszik, és az a legnagyobb happening, ha lekési a vacsorát, mert annak misztikusan megváltozott az időpontja (ez a héten csak kétszer esett meg velem).

szóval nincs igazán kedvem kommunikálni, mert senkinek se tudok mit mondani magamról, hiába no, elsivatagosodott az agyam.

Mondd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s