csend

szóval azért nem írok semmi érdemlegeset, mert egyrészt két és fél hete nem tettem ki a lábamat a falumból, ami nem győzőm hangsúlyozni, tényleg egy falu, amint kilépek a gyárból, két bamba tehén néz velem szembe, és ha nem vigyázok, orra esek egy tyúkban (megtörtént esett, a tyúk nagyon felháborodott ). magyarul az ég adta világon nem lehet itt semmit se csinálni, minden nap ebéd után elsétálok az utca végéig (10 méter) és veszek egy hűtött nescafét, azt elszürcsölöm, mire visszaérek a gyárba, azt ennyi. ugye említettem már, hogy én egy városi lány vagyok, aki a pörgő éjszakai életben érzi jól magát?

a minap elmentünk vacsorázni A helyre (van rengeteg étterem, de mindig ugyanoda megyünk), út közben eltöfögött egy motoros tricikli mellettem, rajta rengeteg pokrócba csavart géppuska, na EZEN azért kicsit meglepődtem, először valamiért azt hittem, hogy nem igazi, de a tricikli mellett ment egy végtelenül unott motoros rendőr is, szóval lehet, hogy mégsem műanyag fegyvereket védenek ennyire (haha, tényleg borzasztóan védték).

szóval lófasz se történik, na. meló fronton próbálok hatékony lenni, mellette fordítom a borzadály leányregényt, ami tényleg az egyik legrosszabb példány, amivel eddig valaha találkoztam, szóval szarul haladok, főleg, hogy sikerült megtalálni azt az online póker oldalat, ami nem tiltja le az embert, ha Kínából csatlakozik. de most egy ideig nincs habzsi dőzsi, mert miért is ne még feliratoznom is kell egy adagot péntekre, bár ennek spec örülök, még mindig azt a munkámat szeretem a legjobban, kár, hogy nem lehet belőle megélni.

futni meg már nem voltam három napja, egyrészt azért, mert nagyon fáradt voltam, utána meg megcsípett a tartomány egyetlen szúnyoga, de legalább tízszer ugyanott, szóval a bokám teniszlabdává alakult, ami annyira nem praktikus futáshoz. talán majd ma.

az meg, hogy már nem háborgok a kaján és a moszatos chipszen nem jelenti azt, hogy hirtelen beköszöntött a kánaán, inkább azt hiszem én fásultam el teljesen, a táncoló borsós kekszemmel tartom magamban a lelket, és lassan álmaimban is kéksajtos mártással leöntött bélszíneket látok, meg hasonlókat.

viszont, hogy valami pozitívat is mondjak már végre, a boltban találtam ginsenges sampont Jackie Chan ajánlásával.

Mondd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s