fúúúj

szóval az még oké, hogy a levesben óriási mócsingos csülkök úsznak (vagy lábszár, vagy mit tudom én, nagy csont, rajta sok mócsing és némi hús), és hogy ez az ember kihalássza és pálcikával megeszi (vagy kézzel, miután felhúzta az erre a célra kikészített műanyag kesztyűt), de hogy utána pálcikával pépesíti a csontban lévő velőt, majd azt szívószállal (!!) hangosan kiszürcsöli, na az már nekem is sok volt.

majdnem elhánytam magam baszd meg.

10 thoughts on “fúúúj

  1. [anyuss](#11540066): egyébként ez teljesen igaz, én pl. szoktam járni néha rendes kínai étterembe pesten, és ott kicsit más dolgok vannak. de szívószálas velő nem volt, vagy csak nem tudtam, hogy kell kérni… de itt tartományonként változik a konyha, szóval lehet, hogy a pesti szakács máshonnan származik.

  2. [postmodernystka](#11540192): Nekem már az is elég, ahogy a férjem (egyébként drágakedves) nagymamája eszi a velőt, pedig ő nem kínai és nem is használ hozzá szívószálat. És most voltam a mi kisvárosunk egyetlen kínai büféjében, ahol még kevésbé tudnak magyarul mint a többiben, és pl azt írták ki h “illatos-omlós csirketotok”.

Mondd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s