#2338

a tegnapi egy afféle klasszikus abszurd nap volt. kissé bambán riadtam, de elég gyorsan felébredtem, amikor biciklivel elsuhantam elcsorogtam öttel kb fél méterre egy klasszikus multis liba mellett (bevasalt haj, otthon főzött bio kaja calzedoniás papírzacskóban, mélyen dekoltált fehér blúz, kacér mosoly), aki erre ordenáré rekedt, rikácsoló hangon utánam üvöltött, hogy “az Isten f*szát kell itt biciklizni, b*szd meg!”.

ezt követően beültünk a Parázsba, ami elköltözött, ebből adódóan az eddig pince helyett most lehet a kirakatban ülni, aminek nagyon örültem, mert jól ráláttam a biciklimre, és az azt fotózó fixistára. gondolkodtam, hogy kimenjek-e autogrammot is osztogatni, de az mégis csak túlzásnak tűnt. persze az is lehet, hogy épp a megrendelést adta le, hogy egy ilyen biciklit kéne neki lopni…

az már csak hab a tortán, hogy a kedélyes ebédem közepette hirtelen megcsörrent a Nagy Piros Telefon és persze, hogy kitalálták, hogy menjek Kínába két hét múlva, a családi látogatásom kellős közepén. szóval elképzelhető, hogy 12.én lelépek Amszterdamba, majd Brüsszelbe, majd ha már ott vagyok, kiruccanok Kínába is egy kört. de az is elképzelhető, hogy nem lesz az egészből semmi, vagy éppenséggel valami teljesen más sül ki az egészből.

Mondd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s