#2342

ne vegyétek panaszkodásnak, mert alapvetően nem az, elvégre, ha másmilyen életet akarnék élni, akkor másmilyen életet élnék, de azért engem is érdekel, hogy hogyan fogom viselni az elkövetkezendő egy hónapot.

most ugyebár éppen Prágában ülök munkaügyben, ahova ma este érkeztem Bécs érintésével (tiszta monarchia túra, már csak Pozsonyt kellett volna útbaejtenünk). innen holnap este indulunk vissza Pestre, hogy hajnali 5-kor kidobjuk hőn imádott főnökünket a reptéren, majd nyugovóra térjünk.

azaz, hogy lóf*szt, mert nekem meg kell rohamoznom a kínai követséget, hogy még kedd estig szerezzek vízumot, mivel szerda reggel 7kor elrepülök Hubbie-val Amszterdamba belazulni pár napra, majd onnan átvonatozunk Brüsszelbe babanézőbe. az eredeti terv szerint innen visszamentem volna Amszterdamba, majd repülővel haza.

ez némiképp módosult, mivel 19-én (ha minden igaz) elrepülök Hong Kongba (csak hogy tényleg bürleszk legyen az egész, ezúttal Doha (Qatar) érintésével), ahova megérkezem 20-án, ahol rohamtempóban átzúzok Kínába, hogy még pont időben találkozzam a fontos emberrel, akivel találkoznom kell. amikor ez lement és amikor a jet lag épp tetőfokára hág, vagyis 24-én, mehetek Sanghájba fontoskodni, ahonnan feltételezem előbb, vagy utóbb visszakeveredek majd kicsiny központunkba, onnan pedig Hong Kongba, ahonnan megint Doha felől bevehetem Brüsszelt, ahol bátyámat kárpótolandó korábbi hirtelen távozásomért (meg egyébként is) elidőzök még pár napot.

számításaim szerint november 15-16 környékén már otthon is leszek, tillárom sej.

(és akkor a pakolási logisztikáról most ne is beszéljünk, alapvetően nem tudom, hogy fogom egy bőrönddel lefedni a trópusi meleget, a holland őszt, a brüsszeli jeges esőt, a 14 fokos kínai légkondit, a kocsmázós szerkót, a business suitot és a napi futó rucit egy nagyjából 10 kilós csomaggal, de bizonyára ezt is megoldom majd, mint oly sok mindent korábban.)

Mondd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s