change of plans

az életem csupa vidám fordulat manapság, úgy tűnik, hogy szombaton mégsem megyek vissza a falunkba, helyette itt maradok hétvégére, és kedden elutazunk fontos emberekkel találkozni Pekingbe, ott alszunk, másnap is találkozunk, majd vissza Wuxiba, csütörtökön pedig részt veszünk a szuper hivatalos megnyitón, ami után remélhetőleg visszamehetünk a kicsiny falunkba, bár erre őszintén szólva nem venném be a mérget a főnök ismertében.

ennek örömére most pánikszerűen üzentem vissza a faluba, hogy valaki hozza utánam a biznisz ruhácskámat és csizmácskámat, mert azt nagyvonalúan ott hagytam (bár már akkor éreztem, hogy ezt nem úszom meg ennyivel, csak a gyomorrontásom némiképp befolyásolta az ítélőképességemet).

a főnök széles vigyorral vágott hátba, amikor bejelentette a változást, hogy ihaj, csuhaj, de jó nekem, mert így legalább megnézhetem pekinget is. némi ráció van a dologban, de amilyen időzítéssel szoktunk utazni, tutira semmire nem lesz idő, de még egy kicsit reménykedem (bár erről már le kéne szoknom).

hétvégén viszont felfedezzük Wuxi városát és elmegyünk Shanghaiba is, a főnök _nélkül_, pusztán turisztikai célzattal, szóval az remélhetőleg tényleg jó lesz.

abba inkább nem merek belegondolni, hogy mit fog ezidő alatt kezdeni magával az a büdös sajt, amit a fiókomba rejtettem indulás előtt…

Mondd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s