#2357

legutóbbi bejelentkezésem óta megint utaztam pár ezer kilométert, végre visszatértem a kis falumba, ahol boldogan élvezem a hétvégét. kedden megyek Hong Kongba, csütörtökön pedig végre visszaérek Európába, de még teszek egy három napos kitérőt Brüsszel felé, ahol nem csak unokahúgaimat, de Pablót is láthatom majd. szóval biztos, ami biztos, nem fogok unatkozni.

végre megint egyedül vagyok a szobában, annyira jó érzés, hogy nem kell különféle taktikákhoz folyamodnom, hogy bírjak zuhanyozni vagy átöltözni, és nem más hajában és samponmaradványaiban gázolok térdig, akárhányszor belibbenek a fürdőbe. megragadtam az alkalmat, hogy folytassam az edzéstervemet is, igaz, hogy majdnem belekukultam, de sikerült végig csinálni egy hét kihagyás után is, mondjuk ahogy elnézem a mai menüt, a helyzet egyre csak romlik majd, de bízzunk benne, hogy az alakom ezzel egyenes arányban javul.

csak hogy hőn imádott főnökömet se felejtsem ki, csütörtökön volt szerencsém egy olyan szpícset végig hallgatnom, hogy tényleg kis híján múlott, hogy nem vágtam ott helyben szájon, így miután egy kisebb atombomba robbant fel bennem, úgy döntöttem, hogy írok annak a mennyei bokának, hogy esetleg beszéljünk. legnagyobb meglepetésemre még aznap délután válaszolt, hogy támogatja a terveket. most már csak drukkolni kell, hogy folytatódjon a remek együttműködésünk, pontosabban, hogy kialakuljon egy remek együttműködés.

ígérem, igyekszem kicsit gyakrabban írni.

Mondd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s