land of the free

hong kong mindig jó hozzám. miután reggel a főnökkel való találkozó hatására kisebb atombomba robbant a fejemben, nagy nehezen elhagytam a gyárat (remélhetőleg jó időre).

a vonaton már sokkal jobb kedvre derültem, mivel két szimpatikus francia (de, de, van ilyen) mellett ültem, akik ha jól értettem napszemüvegeket gyártatnak kínában, mindenesetre a beszélgetésük kellemesen elszórakoztatott.

ezek után felhívtam DD-t, aki volt oly jó, hogy rendelkezésemre bocsájtsa a kanapéját, és kisebb herce hurca és buszozás után, szabályosan beestem az ajtón. itt a 41. emeleti ablakból a tenger és a túlpart éjszakai fényei fogadtak, ami már önmagában is kellemes, de amikor beállított még két magyar lány házi sárgabarackpálinkával, Hungária pezsgővel és Mese keksszel, a hangulat tényleg a tetőfokára hágott (az este egy jelentős részét lufiállatkák hajtogatásával töltöttük, majd hosszasan diskuráltunk egy közeli nyilvános wc árnyékában).

ma este Happy Valley-be megyünk, ami a világ egyik legismertebb lovija. most pedig, még mielőtt elveszíteném minden pénzemet, gyorsan elrohanok venni egy új laptopot.

Mondd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s