kérek egy agycserét

el sem hiszem, hogy így, péntek  szombat hajnali 4kor végre leadtam ezt az eszméletlen sok munkát. az összekötő csajszi egyre rokonszenvesebb emaileket írt, amiben kifejtette, hogy egyszerűen nem érti, mi a szarról bírnak ennyit beszélni az egocentrikus filmkészítők, és hagyjam az egészet a fenébe és adjam le hétfőn, mert embertelen, amit csinálok és nagyon köszöni a munkámat. említettem már, hogy az empatikus megrendelőkért hatszor annyi munkára vagyok képes, mint a flegma seggfejekért?

minden alapvető szabályomat megszegve egyébként most fröccsözve ülök a gép előtt, mert igaz ugyan, hogy egyedül nem iszom, de az imént itt volt a Színésznő, aki megriadt a hangomtól éjfélkor, amikor felhívott, ezért úgy érezte, meglátogat az őrület határán egy üveg szódával, amihez én vidáman előkotortam egy üveg bort. a Színésznő ugyan már elment (szegény, kicsit őrült társaság voltam, ragaszkodtam béna 80-as évek klippjeihez és zenéihez), de a bor itt maradt és ugyan alapszabály, hogy nem iszom egyedül, most úgy érzem, talán nem ezen az egy pohár(ral több) fröccsön múlik, mert baszki, ez embertelen.

de komolyan, 3 éve feliratozom, ilyen hajtást még nem láttam, kb úgy képzeljétek el, mintha egy átlag embert kérnétek meg, hogy fussa le a maratont, most azonnal. és az a vicc, hogy a végén sikerül neki.

Mondd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s