bécs

a mai bécsi kiruccanás némiképp kaotikusan kezdődött, de végül a tervezett indulás után egy órával már úton voltunk a Kártyással és az utolsó percben beesett BB-vel, ölünkben a macskával és az újratelepítendő laptoppal, amit az akkori terv szerint még Szentendrére vittünk volna, ha nem változott volna meg a terv párszor menetközben, aminek következményében a laptopot jól elvittük Bécsbe majd vissza, de legalább szakszerűen telepítettek rá egy windowst abban a pár órában.

miután leraktuk Mancit a lakásban, ahol a két másik macskát gyanakvással, a két kanárit viszont annál nagyobb áhítattal fogadta, lecsoszogtunk a Museum Quartierbe, ahol egyszer csak csatlakozott hozzánk Psychedelic Sista, aki épp az ott zajló divathétről tudósított. miután elsztorízgattunk ázsiai útjainkról, beterelődtünk vegan házigazdáinkkal a város legjobb wienerschnitzelezőjébe és a fáradtságból és a társaság összetételéből adódóan elvacsorázgattunk három nyelven.

a városban töltött 6 óra után újra autóba pattantunk, hazafele BB szakvéleményét hallgattuk az eboláról, majd mindenki hazatért saját magához.

a lakás lehangolóan üres a macska nélkül, az elmúlt napok fizikai és érzelmi terhelése pedig teljes erővel csapott pofán, amikor beléptem a lakásba.

szerencsére pár perccel később felfedeztem, hogy anyukám nem csak elmosogatott távollétemben, illetve eltűntette a múlt heti buli üres üvegeit, de áthozta a bőröndöt is, amiben az alábbi plüssállatkát fedeztem fel. egy hónapja mutattam neki, hogy szerintem mennyire cuki ez a szörny, de nem merem megvenni az unokahugaim születésnapjára, mert biztos túl démoninak ítélik majd a szülők.

IMG_7236.JPG

Mondd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s