japán megint

érdekes, japánba legutóbb se volt túl bonyolult elmenni, miközben én az étkező asztalomnál megvilágosodtam, hogy Japán! Japánba kell menni, felhívott Szmissz és lényegretörően megkérdezte, hogy te, nem jössz el velem Japánba? és ezzel el is volt rendezve minden.

ugyanígy ma reggel megért bennem a gondolat, hogy Japánba vissza kell menni, majd azon nyomban ráírtam nemire (aki egyébként Volkov néven bekódolt kedvelt exem öccse), akiről derengett, hogy említette, vissza akar majd menni valamikor, miután májusban járt ott először. legnagyob meglepetésemre nemi válaszul a novemberre szóló repülőjegye adatait küldte el, hogy ahhoz igazítva tudjam megvenni a saját jegyemet, amit én az imént, beszélgetésünk után röpke 8 órával meg is vettem.

a menetrend november 2-16, nemi csak első héten lesz velem (nem tudott kivenni több szabit), így egy hetet egyedül fogok botorkálni, de a múlt évi japán utam után ez egyáltalán nem riaszt meg (oda egyébként eredetileg is elmentem volna egyedül), másrészt Ausztráliában eléggé belejöttem az egyedül utazgatásba. izgalmas csavar gyanánt (és mert a repülő reggel 8:30kor indult volna tokióból és a túl korai járatokat igyekszem kerülni, amennyire csak lehet) visszafele oszakából támadok majd, ott még úgysem jártam, egy éjszakára majd meghúzom magam ott indulás előtt.

terv egyébként momentán nincs, ezúttal igyekszem nem hihagyni a Kobe-marhát, Kiotóban pedig legalább 3 éjszakát szeretnék tölteni, mert zen kerttel és Gionnal azóta se tudok betelni.

ja és talán most eszem sushit is (ha nincs minusz 3 fok és vizszintes hóvihar).

azt kell, hogy mondjam, hetek óta nem örültem semminek ennyire.

6 thoughts on “japán megint

  1. Maximálisan támogatom. Helyettem is, please. Ja és a kiotói főutcán vásárolt barátfüle-mocsi kombinációból kérlek egyél ipari mennyiséget. Az összes szín-és ízválasztékban. Köszi.

Mondd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s