emberkísérlet – 4. hét

hát ez a hét elég furcsán sikerült, mivel a második felében valami misztikus influenzaszerűség kiütött (bár nem jött ki rajtam valójában teljesen, minden tünetét csak egy kicsit éltem át, de őszintén szólva egy kicsit szarul lenni talán még nehezebb, mint egyértelműen tök szarul, mert önmegtartóztatást kellett gyakorolnom, hogy ne menjek sehova, nehogy elhúzódjon a dolog a jövő hétre, amikor olyan rendkívül fontos dolgaim lesznek, mint például Koreába menni anyukámmal), szóval csak kétszer jutottam el mozogni még hét elején, de akkor sikeresen lefutottam 5 kilométert megállás nélkül, ami nekem továbbra is nagy szó, illetve voltam úszni hosszabb kihagyás után.

a kísérlet ezzel lezárult, azt hiszem, hogy egyértelműen sikerült meggyőznöm magam arról, hogy mozogni nem szenvedés, illetve, hogy igenis képes vagyok rá, és most már tényleg el kell búcsúznom az én ehhez túl béna vagyok hozzáállástól. a túrázás felfedezéséért extrán hálás vagyok, bár az itt töltött időm kicsit limitált már, remélhetőleg azért lesz még alkalmam mászkálni fel-alá Hong Kong remek útvonalain.

és bár nem ez volt a cél, azért a fizikai mellékhatásoknak is örülök, jó látni, hogy némi odafigyeléssel az ember egyértelműen tunningolható.

1 thought on “emberkísérlet – 4. hét

  1. yay! aztán nem kell meglepődni, ha néha lankad a motivacio/kedv, vagy akár abba is marad – a lényeg, h minél gyorsabban ujra kell kezdeni, vagy gondolkodás nélkül csak menni, csinalni. A ‘just do it’ új értelmet nyer 🙂

Mondd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s