hétvége

bevallom, kicsit tartottam ettől a hétvégétől, de végül is egész jól ment minden, a szoba légtérttársam hazament, amitől máris sokkal higgadtabbnak érzem magam. legutoljára 6 éves koromban osztottam meg a szobámat huzamosabb ideig olyannal, akit nem én választottam, és az is bátyám volt, na meg egy 38 négyzetméteres szoba. szóval bevallom, kicsit frusztrál, hogy valaki máson kell keresztül trappolnom, hogy eljussak a budira, meg állandóan hallom, hogy mit csinál, pedig szegény lány tök rendes, többnyire nem csinál semmit.

féltem az éhenhalástól, ezért bespájzoltam vifonból, de ez helyi mércével elfogadhatatlan, nem ehetek instant tésztát, ezért megjelent Todd, a megmentőm és elvitt tegnap este a Városba (busszal 20 perc innen), és beült velem a KFC-be. ma pedig eljött velem a patkányos menzára, szedett nekem mindenféle kajákat és gőzgombócot. este pedig elvitt a faluba a korábban emlegetett gőzgombócozóba, ahol 900 forintért degeszre ettük magunkat és még fejenként egy sört is megittunk! összességében jobban ettem, mint kedd óta bármikor.

Todd egyébként tényleg a megmentőm. még januárban lett a padtársam, akkor őt rendelték mellém, hogy mutasson körbe, mert egész jól tud angolul. akkor kicsit félénk volt, mostanra viszont egészen felengedett, már magától mesél nekem történeteket, és akkor is beszél, amikor nem kérdezem. őt szoktam faggatni a helyi kultúráról, tőle tudom, hogy legalább 60-an vannak egy osztályban, hogy igenis esznek kutyát és hogy mennyi az átlag fizetés. kedves, őszinte fiú, akire számíthatok, ha például tolmácsolni kell. egyébként jellemző módon a kínai pasikkal sokkal jobban kijövök a gyárban, mint a csajokkal, akik azért komoly hiszterikák és nem igazán élvezik, ha megpróbálunk beleszólni abba, hogy mit hogyan csináljanak.

most már csak azon szurkolok, hogy szerdán tényleg át tudjak menni hong kongba, mert a rohadt project, aminél segítenem kell, visszafele halad a helyi lelkesedésnek hála, ma délután döbbentem rá, hogy frankón hülyére vettek eddig, amitől úgy felidegesítettem magamat, hogy hirtelen politikailag teljesen inkorrekt dolgok jutottak eszembe, de azóta szerencsére elmúlt.

holnap mindenesetre botrány lesz. addig is kihasználom, hogy enyém az egész szoba és olvasom a trónok harcát.

Mondd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s