how pixar made my day

szóval azért hogy árnyaljam a képet, elárulom, hogy vannak dolgok, amik miatt azért jobb a mi kis provinciális Budapestünk. ott például biztosan nem esik meg az ember lányával, hogy másfél óráig nem bír kijutni egy kibaszott plázából, mert minden alkalommal, amikor elfogyna végre az épület, egy újabb pláza nő ki a földből. (nem vicc, legalább három gyaloghídon mentem át, mire nagy nehezen találtam egy mozgólépcsőt, ami az utca szintre vitt, nem pedig nyolc szinttel fölé, vagy kettővel alá.

már majdnem feladtam, hogy valaha eljutok a Hong Kong Heritage Museumba, meg is beszéltem magammal, hogy minek nekem kultúra egy olyan városban, ahol a metrómegállók négy szinten terülnek el a föld alatt, amikor egyszer csak ott termett az orrom előtt a hőn áhított épület és megmentett a morózus gondolatoktól.

az mondjuk egy másik kérdés, hogy az ideiglenes kiállítás a Pixar stúdióról annyira elvarázsolt, hogy két óra bámészkodás gügyögés után nemes egyszerűséggel elfelejtettem megnézni a múzeum többi részét. de így is kétség kívül megérte!

 

 

 

 

2 thoughts on “how pixar made my day

Mondd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s