350

hát én teljesen meg voltam győződve, hogy órákig fogok szerencsétlenkedni pakolás címszó alatt, ehhez képest relatíve kevés erőszakot kellett elkövetnem meggyötört hátizsákomon, hogy _minden_ beférjen, kivéve az a hülye fénykép, aminek benéztem a méretét és úgy látszik kézben fog velem hazajönni egészen pestig. vajon hány helyen fogom ott felejteni? (mondjuk egyszer egy konkrétan egy négyzetméteres, fél centi vastag falimatricadobozzal vándoroltam végig észak-franciaországot és belgiumot, hülyének is nézett mindenki, aztán mekkora hype lett a falimatrica a rákövetkező évben, ugye ugye.)

aminek kiváltképp örülök, hogy nem kellett mindent kivenni és átpakolni, valamint a dzsekimet se kell felvennem helytakarékossági okokból. bevallom, egyáltalán nem értem, hogy mi az istenért hoztam egy dzsekit, egy széldzsekit, egy vastag pulóvert és egy sálat (!!). tény, hogy május elején még hűvöskés volt az idő pesten és hogy nekünk azt mondták, hogy a hegyekbe megyünk kirándulni, a hegyekről magyar embernek pedig nem az jut eszébe, hogy 28 fokban és 85%-os páratartalomban fog sétálni a festői szakadékok szélén, miközben minden büfé jégkrémet és uborkát (??) árul.

mindegy, legközelebb bölcsebb leszek és inkább hozok egy értelmes rövidnadrágot, hogy ne sufnitunning felhajtással varázsoljak bermudát a trapéz farmeromból.

annyira hihetetlen, de legközelebb a saját ágyamban fogok lefeküdni. és még annyi mindent nem meséltem el! szóljatok rám, ha elfelejteném, mert kifejezetten jó sztorik voltak.

Mondd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s