a töltött kacsanyak

azt például szavakkal sajnos nagyon nehéz visszaadni, amikor három napos csapatépítő túránk legvégén, a vonaton visszafele az angol pasas (ez már rajta fog maradni, érzem) úgy döntött, hogy kipróbálja a legnépszerűbb kínai nasit, a töltött kacsanyakat. még attól se rettent vissza, hogy a csomagoláson az egyetlen európai felirat az volt, hogy EXTRA SPICY, ami ugye elég aggasztó, ha már valami a kínaiak szerint is csípős.

tudni kell, hogy ezeket a snackeket ilyen megerősítettt alumínium zacskókba rakják, majd kiszippantják a levegőt, és az ember kap egy remek önvédelmi eszközt. elvileg az oldalán van egy kis bevágás, amit ha kellő lendülettel meghúzol, akkor megadja magát az alumínium. na ez nem adta meg magát. negyed óráig néztük hárman, ahogy az angol pasas, a civilizált világ tökéletes terméke, minden létező irányba próbálja huzigálni, tépkedni a kínai töltött kacsanyakat. “they should make spaceships out of this stuff” javasoltam, “actually, I think, they do” felelte. már javasoltunk neki ollót, öngyújtót és körömreszelőt a kinyitáshoz, de ő ragaszkodott hozzá, hogy ezt biztosan ki lehet nyitni normálisan is, hisz arra találták ki, hogy az ember csak úgy széttépje, akkor nehogy már ne sikerüljön neki.

végül nagy nehezen sikerült leharapnia a csomagolás csücskét, itt pedig jött a várható poén, beütött az extra spicy mao átka. az arckifejezés leírhatatlan, a kacsanyak viharos gyorsasággal a kukában kötött ki, az angol pasas pedig még három tartománnyal később is időnként felnyögött, hogy “oh my god, oh my god”.

1 thought on “a töltött kacsanyak

Mondd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s