mégis csak írok a kajáról

mivel ma ebédre pacal volt, üveges tekintetű hal (nem eszem halat, ha üveges van tekintete, ha nem, félek a szálkáktól), és két féle porcogós-ultra csipős valami, ezért elnyámnyomgtam pár darab párolt cukkinit pirított mócsinggal, majd úgy döntöttem, hogy egy életem, egy halálom, veszek valamit a kinti boltban, mert ez így tarthatatlan.

azért nem alkalmaztam még ezt a módszert korábban, mert a boltban nem árulnak teszem azt csokoládé szeleteket, vagy péksüteményt, vagy tudom is ént mit, amivel át lehet vészelni egy délutánt. nem, itt többnyire töltött kacsanyak, meg csipős csirkeszárny a klasszikus nassolnivaló, ami az én helyzetemen inkább rontana, mint javítana.

végül úgy döntöttem, a chips lesz a legbiztonságosabb megoldás, és találtam is két félét. a pirosat alapból kilőttem, hogy az a spicy, még a kis paprika jel is ott virított rajta. marad a zöld, biztos valami hagymás lesz. még jó, hogy megnéztem közelebbről. “with the taste of sea moss.” áhá. szóval moszatos chips.

ezért inkább halált megvető bátorsággal a kekszek felé terelődtem, amivel egyszer már csúnyán megjártuk, mert a banális háztartási keksznek tűnő valami valójában hal aromával ízesített chilis-savanyú háztartási keksz volt.

hosszas válogatás után kizártam a krémes dolgokat (köztük az Orio márkájút is), a csipősnek tűnő dolgokat, és letette a voksomat egy olyan mellett, amin egy nyitott hüvelyű zöldborsó látható, amiből sárga borsók táncolnak ki (talán már értitek, miért olyan nehéz errefelé tájékozódni az ilyen alapvető dolgokban is, mint egy kurva keksz).

teljesen banális győri édes klasszik. most már csak meg kell jegyeznem a csomagolást.

5 thoughts on “mégis csak írok a kajáról

  1. [csipkepitty](#11514700): hehe, jól látod a helyzetet. egyébként a múltkor jól fel is szedtem pár kilót, amikor hazamentem, mert “én megérdemlem” felkiáltással naphosszat zabáltam. jó anyám szerint legközelebb hoznom kéne egy rúd kolbászt.

  2. [Vaszilisza](#11514797): kösz, valóban ez az egyetlen gond a sajtküldéssel 🙂 egyébként roppant liberális vagyok, minden létező sajtot szeretek, még az ömlesztett kemping sajtot is, igaz a maci sajtot kicsit kevésbé, de ezen itt tényleg nem akadnék fönn 🙂

  3. Na, félre a süket szöveggel!
    Azt mondd meg, hogy akkor most beszálsz abba a taktikai atomtöltetbe vagy nem? Ledobnánk abba a csodálatos országba és néhány globális probléma közelebb kerülne a megoldáshoz…

    (Egyébként még keresem azt a pontot a genfi konvenciókban, ami tiltja a “hal aromával ízesített chilis-savanyú háztartási keksz” gyártását és felhasználását, valamint kereskedelmi forgalomba hozását belföldön és külföldön egyaránt.)

Mondd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s