sportolás út közben

az elmúlt időkben már tényleg aggasztó dimenziót ölt a túlsúlyom, ezért igyekszem tényleg _rendszeresen_ mozogni. ha azt vesszük, hogy október elseje óta megjártam Ausztriát, Csehországot, Hollandiát, Belgiumot, Kínát, és holnap megint repülőre ülök, akkor egyértelművé válik, hogy el kell felejtenem a csoportos és/vagy sporteszközhöz kötött mozgásformákat.

mi marad? a futással próbálkoztam már itt, de mivel a telep területéről nem merészkedem ki (nem is annyira az emberek miatt, bár ők is hülyén néznének rám, hanem a kóbor kutyák és tehenek miatt), elég lélekölő 300 méteres köröket róni az épület körül.

szóval marad a bootcamp, amit igyekszem hetente háromszor csinálni, a lehető legkevesebb kihagyással. előnye, hogy nem kell hozzá túl sok hely, felszerelésnek elég egy szék, a többi meg szinte megy magától. persze ezt is bírom tologatni, ezért az új taktikám, hogy egyből felkelés után csinálom, amikor még nincs erőm “ellenkezni”.

ennek örömére ma egy ceruzát se bírtam arrébb rakni, olyan rohadt fáradt vagyok a tegnapi brutális fekvőtámasz kúrától (próbáltatok már remegő kézzel olajos, csúszós tésztát enni pálcikával? hát nem egy kéjhömpöly). de legalább ma korán elalszom majd, tulajdonképpen a jet lag ellenszerét is feltaláltam egyben.

viszont hogy hogyan fogok én tornázni Wuxiban, a túlzsúfolt szoba közepén, az még számomra is rejtély…

(egyébként mindenkit buzdítok a reggeli tornára, sose hittem volna, hogy ezt mondom, de hihetetlen jó hatással van az emberre, 20 perc izzadás és lihegés a kellemetlenebb fajtából, de utána egész nap energikus és lendületes az ember, kávé nélkül is.)

Mondd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s