the smoking room from hell

a smoking room from hell a dohai reptéren található.

a qatar airways-ről azt kell tudni, hogy múlt évben megszavazták őket a világ legjobb légitársaságának, és ez egyébként tényleg nem túlzás, turista osztályon is olyan kiszolgálást kap az ember, hogy csak pislog, ma például egy usb csatlakozó figyelt az előttem lévő fejtámláról, ami számomra döbbenetes módon arra van, hogy az ember feltöltse a lemerült elektrotechnikai kütyűit vele. meg adnak alvózoknit, maszkot, fogkefét, háromszori, minőségi étkezést, szóval tényleg tiszta kánaán, főleg, ha az ember a halál péniszére repül munkaügyben, nem pedig a seychelles-szigetekre nászútra.

szóval a legitársaság színvonala fantasztikus, ellenben a reptéri termináljuk még nincs azonos szinten, gondolom meglepte őket a hirtelen jött siker. ezért fél órát kell buszozni a sivatag közepén, majd vihorászva másfél liter vízzel átlibbenni a security controlon, ahol szerintem akkor se állítanának meg, ha kezemben a plasztikbombával mennék.

valamiért úgy gondoltam, hogy ez az optimális hely, hogy felkeressem a dohányzót. követtem a nyilakat, elhaladtam a férfi wc mellett, majd a pihenőszobát is érintettem, majdnem besétáltam a mecsetbe (ahol hátizsákos turisták aludtak egy sarokban, nem is értem), majd egyszer csak megrekedtem, mert nem láttam semmit a füsttől.

na ez még nem a dohányzó volt, hanem az előtte lévő 10 méter. mivel körülöttem mindenki dohányz

Mondd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s