vasgyomor, nőnap

mivel állandó gondjaim vannak a bejegyzéseim elnevezésével, mostantól dreamdancer módszerét fogom használni és az említett témákról nevezem el a bejegyzéseket. (dd-t egyébként olvassátok, mert nagyon jó (tudom, mindig ezt mondom), és megőrjít, hogy egyértelműen egymástól 100 méterre lakunk, és ugyanazokba a kocsmákba járunk, mégsem tudom, hogy ki az, olyan ez, mint egy filmben, amikor a szereplők keresztezik egymást az utcán, és mi nézők ezt tudjuk, de ők nem. na.)

szóval a tegnapi napnak úgy lett vége, hogy a Maláj elvitt vacsorázni a kedvenc gőzgombócos helyemre, ahol még sült édes burgonyát is ettem, ami ugyan irreálisan lila színű, de kifejezetten finom, és nagyon örülök, hogy végre megjegyeztem a kódnevét (taro), mert tudom kérni, hogy kérjék nekem. szóval a vacsora rendben volt, egészen fel is vidultam, olyannyira, hogy amikor hazafele felfedeztem egy teaárust (egy bódé, ami csak teát árul, no shit), akkor akkora érdeklődést mutattam, hogy gyorsan vettek nekem valami mangós csodát (annak már híre ment, hogy szeretem a mangót), ami mangóporból (nem akarom tudni), jégkockából (tehát csapvízből), valami gyanús löttyből (végképp nem akarom tudni) és tejből (ezt már nem is kommentálnám) állt. de mivel már  _tényleg_ borzasztóan be vannak lazulva az erkölcseim ilyen téren, lelkesen megittam a felét hazafele jövet.

kitaláltátok, kb annyi időm volt, hogy végiggondoljam azt a mondatot, hogy “ha ettől nem fosom le a bokámat, akkor mától hívjatok Vasgyomornak”, és már mehettem is megdönteni az iroda – budi táv rekordját (tudjátok, emeletről le, épületből ki, udvaron átrohan, emeletre fel, kulccsal matat, nadrágszíjjal matat, budiba be). szóval az alakommal tényleg nem lesz semmi baj.

a főnök már megint felhívott váratlanul este 11-kor, amikor épp lefejelni készültem a monitort, szerencsére szakadozott a vonal, így a felét nem értettem a nagy blablának, amit levágott (csak rendszeres időközönként azt mondtam, hogy “igen, főnök”, “értem, főnök”), azt viszont sikerült kihallanom a nagy sistergésből, hogy ma nő nap lévén a délután szabad minden nőnek, így nekem is. azért ennek a rendszernek is vannak előnyei, bár ettől függetlenül munkával fogom tölteni az időt, mert mégis mi a szart csináljak, a cigarettázáson kívül semmi kellemes időtöltés nem jut eszembe, amit ne tudnék pár órával később is csinálni. na jó, esetleg elmegyek venni egy bögrét, nagy kaland.

Mondd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s