szúnyog, bögre

na hát tegnap egész pörgős estém lett, ami errefelé nem jelent mást, csak egy este 10-kor kezdődő mítinget, ami előtt megittam egy kávét, ennek örömére éjfélkor alig tudtam elaludni, de amikor sikerült, akkor hajnali 3-kor arra riadtam, hogy a fél pofám szó szerint kétszeresére dagadt, hála az itt tanyázó mutáns szúnyogoknak (azt hiszem a nehézfémmérgezés őket is érinti), akik szétcsipkedték az arcomat, a bal szememet alig tudtam kinyitni (a szemhéjamat is megcsípték), szóval kibogoztam magamat az egyébként teljesen fölösleges szúnyoghálóból, fenistil-t és vape-t ragadtam, de még így is egy órámba tellett, míg levadásztam a dögöt és végre vissza tudtam aludni. az arcom mára egy kicsit jobb, de továbbra is dagadt, ráadásul az itteni csípések nem viszketnek, hanem fájnak, hurrá. szóval ma reggel némiképp fáradt vagyok.

az egész mizéria előtt még elmentem bögrét venni, elég nagy látványosság lehetek ebben a faluban, mert ebben a boltban legutoljára májusban jártam, akkor mondjuk szinte naponta, ezért amikor meglátott, az eladó egyből rohant a raktárba és hozott nekem egy dobozos nescafét, és bár nem azért mentem, gyorsan azt is vettem.

a bögre pedig szavakkal leírhatatlan. íme: (nem tudom, miért ilyen kicsi a kép…)

bögre

8 thoughts on “szúnyog, bögre

  1. [Donji](#11996270): mind a 352454-et? elég jó biznisznek hangzik 🙂 valóban egy egyedi darab, lehet, hogy ilyeneket kéne importálnom. bár gyanítom, hogy a józsefvárosi piacon nagy tételben kapható ócóért.

Mondd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s