fagyasztott hal, pillecukorka

pedig minden egyes chatpartnerem szólt tegnap, amikor nálam már hajnali fél 3 volt, hogy menjek el aludni, de hihetetlen nehézkesen szántam rá magamat, ennek eredményeként kb úgy ébredtem, mint egy döglött hal. a légköri viszonyokra való tekintettel, mint egy fagyasztott döglött hal.

Ma’ tanácsait követve neki álltam különböző comberősítő láblendítéseket gyakorolni ebédidőben, attól röpke negyedórára pont fel is melegedtem, ami elég volt arra, hogy minimális sikítozással megejtsek egy hajmosást. tényleg ezredszerre állapítom meg, hogy sokkal inkább legyen melegem, mint hogy fázzak.

nem tudom említettem-e már (bizonyára úgy ezerszer), de itt NINCS fűtés, nem is értik, hogy miről érdeklődöm, amikor szóba hozom. szóval az egy dolog, hogy Arábia lányaként befagy a popóm, mert ám legyen. de mint az újlipótvárosi távhő törzsvendége, még az is sokkol, hogy amikor bemegyek az utcáról az épületbe, fel a lépcsőn, végig a folyosón, majd kinyitom a szobám ajtaját, akkor nem történik SEMMI. nem áraszt el hirtelen a meleg, nem sóhajtok fel elégedetten, hogy ihaj de jó nekem, végre itthon. lószar, belépek a dohos és hideg betonkockámba, és elgondolkodom azon, hogy ha nyitva hagyom az ajtót, akkor vajon bejön-e az utca melege (mert ott pár fokkal több van), vagy kimegy az a kevéske meleg (meg cigarettafüst), amit nagy nehezen csiholtam.

és tényleg nagyon strapatűrőnek tartom most már magam, mert mérsékelten rinyálok, sőt, nem is ráznak már meg az itteni életkörülmények, még az sem, amikor szó szerint lefosom a bokám valami exotikus kajától, de a kevés kaja ÉS a hideg együtt már kicsit túlzás.

és azt nem is tudom, hogy említettem, hogy elszúrták a vízumomat, szóval nem tudok kimenni HKba hétvégére, most hogy történetesen még lenne is kivel töltenem az időt.

még jó, hogy a hétvégén vettem valami abszurd megjelenésű pillecukorkát, ami meglepő módon tényleg pillecukorka és nem csak annak néz ki, ráadásul kísértetiesen hasonlít az íze gyermekkorom pillecukorkájára, jelzem az is a fejlődő világban volt, még az is lehet, hogy az arábiai pillecukorkát valójában Kínában gyártották.

Mondd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s