hideg, lavór, sál

egyébként most a legnagyobb gondot a hideg okozza, mivel 27 fokról hirtelen 10-re zuhant a hőmérséklet, ami azt jelenti, hogy nem csak az utcán, de a szobában is ennyi van, mivel talán már említettem, hogy egy óriási betonkockában lakom, aminek se fűtése, se ablaka, szóval marha nehezen melegszik fel.

máig egész türelmes voltam, de ma bevetettem a kettes szintű hidegvédelmet, ami azt jelenti, hogy a lepedő fölé raktam a könyvelő pokrócát, húztam még egy zoknit, pulóverben alszom, óránként iszom egy forró teát és egy lavór forró vízben állva zuhanyozom.

szoktatok sálban aludni? én mostanában egyre gyakrabban.

3 thoughts on “hideg, lavór, sál

  1. Sapkában, zokniban, polár nadrágban és pulóverben igen, forró vizes lavórral zuhanyozni igen. A sálat nem szeretem, mert a nyakam köré tekeredik. Ellene van magas nyakú pulóverem ha nagyon muszáj.

  2. [agyrágóbogár](#12000992): nahát, egy ú! helló 🙂 polár nadrág? nem is tudtam, hogy létezik ilyen! szóval te nyertél 🙂 a sálat én se szeretem ugyanez miatt, de nincs jobb tippem, sapka helyett kapucnim van csak (elvégre múlt héten 27 fok volt, szóval arra készültem). egyébként te mindezt hol követted el?

Mondd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s