reggelek

hát nem tudom, de egyszerűen nem bírok időben felkelni, ma is a vekker után 45 perccel téptem ki magam az ágyból, de ahhoz is emberfeletti lelkierőre volt szükségem. azért látszik, hogy az elmúlt 5 évet szabadúszóként húztam le.

érdekes, ezúttal nem volt jetlagem, talán az elmúlt hónapok össze-vissza alvása “segített”, de most nem riadtam fel az éjszaka közepén egyszer sem, és nem voltak gondjaim az elalvással sem. és úgy tűnik, végre leszoktam arról, hogy reggel 6-kor kidobjon az ágy bár kétség kívül volt egy varázsa ezeknek a meditatív pillanatoknak.

aztán jött a szúnyogos epizód múlt héten, amikor 3 után aludtam el úgy igaziból, majd a hétvége, amikor kicsit elengedtem magamat, ezen a héten pedig óriási dolog, hogy tegnap fél 2-kor már lekapcsoltam a villanyt, mármint, hogy olyan “korán”.

szóval most már inkább fél 10-10 körül csoszogok be az irodába, nem 9-kor, de ma reggel a könyvelő még édesdeden aludt, amikor én elindultam, szóval azzal nyugtatom magam, hogy úgy sem izgat ez senkit.

az viszont azonnal felébresztett, amikor belekortyoltam a hideg nescafémba, elromlott ugyanis a vízmelegítős víztartály vízmelegítő funkciója. általában semmi bajom a hideg kávéval (már amikor ez nem az unicum fedőneve mindenféle disztingvált állami intézmények kávézójában reggel 10-kor), de azért a cukor és tej nélküli hideg nescafé már erősen lécrezgős. sebaj, lassan úgyis fényevő kezdek lenni.

Mondd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s