kilométerek és egyéb számok

oh, mother of god. tudjátok hogyan megyek kínába?

budapestetről elrepülök münchenbe, onnan dohába, onnan shanghaiba. itt a reptérről elmetrózom magam a pályaudvarra röpke 2 óra alatt, majd felszállok a világ leggyorsabb vonatjára és 45 perc és 150 kilóméterrel később leszállok wuxiban, ahol reményeim szerint vár a sofőr, aki fél óra alatt bekocsikázik velem a szállásra. számításaim szerint háztól házig olyan 27 óra lesz.

visszafele már shanghaiban leszek (21-26 maszek városnézést szerveztem), szóval a vonatozás – metrózás lejön, cserébe dohában 7óra 20percet kell ülnöm a tranzitban, ahol nincs az ég adta világon semmi (csak a smoking room from hell) és münchen helyett frankfurtot nyertem meg második átszállásnak. mivel ilyen távolságokon visszafele minden repülőút egy órával hosszabb (mert forog a föld, vagy hogy is van ez?) a tranzittal együtt csak az utazással töltött idő lesz 27 óra, de a gép shanghaiból hajnali 1kor indul, szóval addigra már ébren leszek 15 órája.

abba is hagyom, magyarul másfél nap oda, kettő vissza, nulla vízszintes pozíció, random időzónák, pszichedelikus posztokat várjatok, mert ez már a hisztérikus fáradtság küszöbe.

Mondd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s