lightos káosz

vannak ilyen korszakok az életemben, amikor valahogy minden pontosan egyszerre történik, ma pl. csak a következő izgalmak értek:

– kiderült, hogy az a bankkártyám, ami össze van kötve a kínai fizetésemmel (ami azóta meg is érkezett) nem működik. mivel a bank a világ túloldalán van, némiképp érdekes, hogy hogyan fog ez megoldódni (de valahogyan biztosan ez is), mert besétálni és reklamálni éppenséggel pont nem tudok.

– ma beszervezett a főnök egy meetinget, kínai idő szerint este f10-re. ott álltunk glédába vágva a kollégákkal, de persze ő nem bukkant fel. szóval végül mi jól elmeetingeltünk, a főnökről azóta sem érkezett semmi hír.

– ma délután 4kor hívtak fel, hogy izé, sos, tudnék-e holnap reggel 10-től tolmácsolni egy francia rendezőnőnek. miután igent mondtam, megbeszéltük, hogy este 9-kor megkapom a filmet, hogy fel tudjak készülni. miután 10-ig nem történt semmi, “beszereztem” a filmet a netről. amikor f11-kor felhívott a faszi, hogy hozza-e még a filmet, én meg mondtam, hogy már megvan, megköszönte a leleményességemet.

Mondd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s