what a day…

miután a mai napot némi üvöltve bőgéssel kezdtem, amiért a családom nem vitt el állatkertbe (a helyzet kicsit összetettebb, de tényleg ez volt a kiindulópont) a hisztériázás közepette egyszer csak felhívott a főnököm New Yorkból, hogy izé, nála hajnali 2 van, nálam most emberi idő van? csak mert nagyon sürgős, szuper fontos, meeting f5kor. ennek megfelelően kicsit arrébb pakoltam mindent a napban, lihegve estem be az órámra a castróba, ahol hoztak jeget a kávéhoz, majd amikor kiment az áram (és nem jött vissza), akkor gyertyát gyújtottak a wc-ben és kis kék nyugtát hoztak számla gyanánt. a kánikulában azért még volt erőm fennakadni azon, hogy a nempasim facebook státusza szerint épp háremet alapított két országgal odébb, minek hatására hirtelen felindulásból magamra irányítottam a crisis management csapatomat férfigyűlöletestül, jótanácsostúl és anya tigrishez méltó védelmezésestül, és rövid úton le lettem baszva, hogy egyáltalán mit foglalkozom ezzel.

a f5-ös meetingem negyed óra technikai szerencsétlenkedéssel indult, majd egyszer csak rájöttek, hogy nekem nem is kell részt vennem, úgyis kínaiul fognak beszélni. ennek örömére elájultam sziesztázni és arra riadtam, hogy a főnököm hív, hogy akkor ugye tomorrow 12:00pm China time én is meetingelek, amire boldogan helyeseltem, míg rá nem döbbentem, hogy én akkor a Skunk Anansie koncerten fogok őrjöngve csápolni a Szigeten. ezt a felismerést némiképp enyhítette a nempasim privát üzenete, hogy a kollégái mulattak a számítógépével, bár addigra tényleg eljutottam arra a szintre, hogy nem foglalkozom ezzel, de azért továbbítottam az üzenetet annak az egy embernek, aki ezt a lehetőséget javasolta már délelőtt is.

ezt követően leültem lefordítani azt a röpke pár száz oldalt, amit holnap reggelre le kell adnom, de némiképp ellehetetlenített az a pár millió mini muslica, ami elárasztotta a lakást. kétségbeesésemben lefújtam őket némi DDT-vel, amitől ők kipurcanva a földre hullottak, én hirtelen elkezdtem aggódni a macska miatt, aki szemlátomást DDT immúnis, én viszont kevésbé, ezért kissé zölden folytattam a fordításomat, amivel ennek ellenére meglepően jól haladok.

már csak pár óra fordítás, több millió muslicatetem feltakarítása és néhány, időzónákon átívelő szuper sürgős feladat választ el attól, hogy véget érjen ez a nap.

az, hogy hogyan fogok én Skunk Anansie koncertről konferencia hívást indítani még számomra rejtély, de bízom a modern technika vívmányaiban, illetve a főnököm kiszámíthatatlanságában.

update:a jo hir, hogy kiderult, a 12pm valojaban delet jelent, igy a meetingem nem delutan 6kor, hanem hajnali 6kor van, a rossz hir, hogy ez 3 ora mulva van (de felporszivoztam a muslicakat es leforditottam, amit kellett).

2 thoughts on “what a day…

Mondd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s