bájosan béna

néha azért én vagyok kétségbeejtően béna. a minap például épp egy szórakozóhely kijelölt dohányzóhelyén ácsorogtam és kedélyesen sztorizgattam egy kedves svéd ismerősnek, amikor észrevettem, hogy tőlem nem messze egy szimpatikus fiatalember konzekvensen minden poénomon nevet és időnként még szemez is velem. a svéd barátnő elment mosdóba, ott maradtam kettesben a szimpatikus fiatalemberrel, már épp azon voltam, hogy kapcsolatot létesítsek (vagy egyértelművé tegyem, hogy szeretném, ha kapcsolatot létesítenének velem), amikor egyszer csak rám rontott egy amerikai srác, akihez ugyan semmi közöm, de mivel látogatóba érkezett pestre két hétre egy ismerősömhöz, korábban klasszikus turisztikai információkkal láttam el, amivel úgy tűnik, elnyertem végtelen háláját és örök barátságát.

nem mondom, én is tudok sokat beszélni, de azért az engem is meglepett, hogy 45 percen keresztül nem hogy szabadulni nem tudtam tőle, de megszólalni sem igazán. az izrael-palesztin helyezettől kezdve a szabadkőműveseken át a mormon egyházig több témát mélyrehatóan kivesézett nekem, én pedig jól nevelten hümmögtem és bólogattam.

mondanom se kell, hogy mire nagy nehezen eszembe jutott valami elfogadható kifogás a menekülésre, a szimpatikus fiatalember már rég messze járt.

Mondd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s