azt hiszem, visszaestem

ma egy sorstárs fordítóval pont azt beszéltünk, hogy egy hetet simán lenyom az ember ebből az őrületből, két hét után kezd kicsit fura lenni a világ, a harmadik hétre meg már azt se tudjuk, hol vagyunk. 

én most a második hét végénél tartok a non-stop munkamániából és ennek megfelelően a következőket fogyasztottam ma (úgy, hogy nem szoktam nagyon édességeket enni, max étteremben egy desszertet, nassolni végképp soha): reggel egy kávé, majd délben egy nagyobbacska rúd tejkaramella, amit leöblítettem fél liter kólával (!!), majd megittam még egy kávét és a délután folyamán még elnassoltam két Pocket Coffeet (ami csokoládéba csomagolt folyékony kávé). mi lesz velem a harmadik héten??

ja és mindehez Napoleon Boulevard-t hallgatok, ami szerintem a kóla zenei megfelelője.

(aggodalomra semmi ok, ettem értelmes, rendes ételeket is a mai nap folyamán, sőt, még reggeliztem is).

4 thoughts on “azt hiszem, visszaestem

  1. szerintem ez néha-néha visszatér, a lényeg, hogy utána gyorsan visszaálljon a balansz, illetve fűzödjön valamilyen célhoz (pl. egy nagyobb utazást veszel belőle, vagy új laptopot/akármit, vagy új ügyfelet szereztél, vagy árat emeltél…). Nyilván ilyenkor lehet anyázni, de másnak meg nincs meg ez a rugalmasság/lehetőség, szal igazából anyázva örülhetünk. 🙂

    • Persze, teljesen igazad van, ha annyira borzasztó lenne, bizonyára nem maradnánk a pályán. Még a legkialvatlanabb pillanatomban is tisztában vagyok vele, hogy inkább ezerszer ez, mint egy iroda 8tól 5ig.

Mondd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s