koffeinmentes

az egész úgy kezdődött, hogy valami obskurus okból kifolyólag véletlenül koffeinmentes kávét vettem itthonra a hétvégén. ennek ellenére ma reggel úgy gondoltam, hogy ellenérzés ide, ellenérzés oda, legalább egyszer kipróbálom ezt a csodát, hátha nem olyan rossz.

miután lefőztem egy vödör kávét, ezzel a vödörrel megindultam a konyha mellett található dolgozószoba felé, amikor számomra rejtélyes okokból kifolyólag lefelejtem az ajtófélfát és mivel félkézzel a kávét és az értékes bögrét védtem, a másik, kalimpáló kezemmel levertem egy üveg vázát, ami persze szilánkokra tört.

a csörömpölésre persze megjelent a macska, így miközben továbbra is a vödörnyi kávéval egyensúlyoztam, igyekeztem elmagyarázni a macskának, hogy maradjon, ahol van, ne mászkáljon mezítelen tappanccsal üvegszilánkok között és főleg ne pofozgassa őket vidáman, mert az üvegszilánk nem játék. Manci valószínűleg felnőhetett távollétemben, mert egy kötéltáncost megszégyenítő könnyedséggel átsétált az aknamezőn és biztonságos távolságban leheveredett, hogy végignézze, ahogyan egyik kezemben kávéval próbálok kievickélni a szilánkok közül, mert jó szokásom szerint persze mezítláb voltam. (a másik kezemmel hangosan káromkodtam).

mondanom se kell, egy láthatatlan szilánkba persze jól beleléptem, amire csak akkor döbbentem rá, amikor felfigyeltem a padlón húzott vércsíkra, illetve a gyanús, szúró fájdalomra a sarkamban.

azt hiszem, holnap veszek rendes kávét.

bónusz poén: jó anyám reakciója, amikor elmeséltem neki az egészet: “de hisz pont ezért vettem neked gumivázát!”

2 thoughts on “koffeinmentes

Mondd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s