céges buli

az új, álommeló keretein belül tegnap kisebb céges összeröffenésen voltam, ahol belefutottam egy volt iskolatársamba, akivel kb 10 éve nem találkoztam (kevés a franciás tolmács, ebben a témakörben meg végképp). ő már 3 hete űzi az ipart, és némiképp lestrapáltan mondta, hogy első héten még úgy gondolta, hogy fuck this shit, ő egy 12 órás munkanap után is elmegy az éjszakába, mert muhaha, mostanra azonban úgy érzi, öreg ő már ehhez.

hát muhaha vagy sem, igazán kár, hogy képtelen vagyok bemondásra elhinni ilyen dolgokat, megspóroltam volna magamnak egy 25 perces hidegzuhanyt ma reggel, miközben némi száraz kekszet próbáltam magamba erőszakolni. (délelőtt 10 körül magamhoz tértem egyébként a gyötrelmekből, de akkor már 4 órája ébren voltam és 2.5 órája dolgoztam).

szóval maradjunk annyiban, hogy most egy kicsit öreg leszek.

3 thoughts on “céges buli

  1. te vagy az én hősöm.

    (emlékszem, mikor konferenciának álcázott csapatépítésen tolmácsoltam – durva dolgokat* is be kellett vállalnom, mert alkalmazásban álltam – és vacsora után piszkáltak, hogy miért megyek aludni, bulizzak én is. ja, köszi, az agyam helyén füstfelhő, és másnap én nem folyhattam le a székről kávéval a kezemben…)
    *több órás szinkron egyedül. mai fejjel, azt gondolom, hogy te jó ég.

    • köszi 🙂 a fordításokkal nagy rutinom van, eszembe sem jutna piálni leadás előtt, de ez a mostani, folyamatos (heti hat napos, napi 10 órás) meló kicsit megzavarta a köreimet 🙂

Mondd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s