utazok

örvendjünk, némi tötyörgés után sikerült összekoordinálnunk magunkat Godly Womannel, aki újból a környező tájakat járja, így a múlt évi nagy sikerű burmai út után duplázunk, ezúttal bangkokból támadunk, onnan éjszakai vonattal elzötyögünk laoszba, ott szétnézünk egy hetet, majd vagy 10 napot dekkolunk burmában. így nem kell majd rohamtempóban megnézni városokat, nem kell minden második éjszaka buszon aludni és főleg: újra meg lehet nézni a bagani napfelkeltét (többször is), és most ha belepistulok, akkor is elmegyek, és lefényképezem yangon minden egyes gyarmati épületét, méghozzá fényképezőgéppel.

most vettem meg a bangkoki repjegyet, február 5-én érkezem, kisebb tanakodás után úgy döntöttem, nem megyek a némiképp kétes biztonsági recorddal bíró bazi olcsó opcióval és ezúttal jó kislány leszek, szóval bevállalom a reggel 10-es gépet, talán nem súlyosan intoxikáltan fogom majd elcsípni.

bangkokban összevárjuk egymást GW-el, részemről annyit hallgattam már mindenkinek a beszámolóját a városról, hogy szívesen felfrissítem közel 20 éves emlékeimet a helyről, illetve még látogatni is van kit arrafele, szóval nem aggódom, elleszek 5 napot akár egyedül is. 10-én pedig vonatra pattanunk és utánunk az özönvíz. a program köztes része még nincs teljesen kitalálva, mindenesetre én március 1-én Yangonból visszatérek HKba.

boldogságom határtalan, mivel Japánnal együtt erre a két útra készültem ebbe a szezonban és most úgy tűnik, sikerül megvalósítani az eredeti tervet, Laoszostúl, éjszakai vonatostul, újra visszatérésestül az imádott Burmába. és azt is rendkívül profinak találom, hogy a két út között sikerül 2.5 hónapot ülnöm a seggemen HK-ban.

Mondd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s