emberkísérlet – harmadik hét

ahogy várható volt, valamikor szét kellett csúsznia a tervnek egy kicsit, ami most, a harmadik héten következett be. őszintén szólva, kimondottan örülök ennek a szétcsúszásnak, mert konstruktív volt (ahogy az nálam általában lenni szokott).

szóval ezen a héten hétből csak öt nap jutottam el mozogni, az első kihagyott alkalom abszolút a motiváció teljes hiányából fakadt (napok óta szakadt az eső, én meg bentrekedtem a szobában és néztem, ahogy penészvirágok vetik fel a falat, nem vicc), szó szerint ki se keltem az ágyból aznap, a második viszont rajtam kívül álló okok miatt volt, mivel az úszoda váratlanul zárva volt, miután valaki belehányt a medencébe (az itteni tájékoztatásról igazán nem mondhatjuk, hogy nem informatív).

ezzel együtt úgy érzem, ez a hét volt talán az eddig legjobb, mivel egyrészt sikerült teljesíteni az egyik kitűzött célomat (megállás nélkül lefutni 3 km-ert – eddig hosszabb távokat futottam, de 2km-ertként mindig belesétáltam egy keveset), másrészt iszonyatosan jót túráztam (erről majd hosszabban később), ami a masszív sportértéken felül igazi eufórikus élmény volt.

szintén eltértem az eddig rutintól, mert kétszer is belementem az éjszakába és alkoholizáltam meg dohányoztam. elnézve a másnapi (vállalható) állapotaimat, úgy érzem, ezzel meg is találtam egy egészséges egyensúlyt a társadalmi élet és a fitnessz között, heti 5 nap mozgás és két este mulatozás pont jól esik és egyik sem megy a másik rovására.

ezen a héten egyáltalán nem láttam változást a tükörben, mondjuk ez jó hír, mert bár a helyzet nem javul, nem is romlik, a hasam továbbra is laposabb, mint szokott és itt-ott mintha valami halvány vonalak meg izomtónus kezdene megjelenni (illetve az egyik edzéshez használt nadrágom kezd leesni rólam, de szerintem csak azért, mert gyakrabban mosom, mint eddig szoktam), de őszintén szólva ez a része a dolgoknak most nem igazán izgat, mert az általános jóérzés sokkal fontosabb.

összességében ez a hét a realitások mezejére terelte ezt a projektet és kezd körvonalazódni, hogy hogyan lehet ezt majd a továbbiakban is folytatni, főleg Pesten, ahol (remélhetőleg) ajtóstul tör majd  rám a társadalmi élet.

5 thoughts on “emberkísérlet – harmadik hét

  1. a) az 5 nap/2 éjszaka optimalis!
    b) social life reloaded – igen! teszek én is majd róla 😉
    c) csak így tovább, tök jó olvasni ezekről.

Mondd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s