arábia lánya

miután 6 órán keresztül válogatott pozítúrákban vezettem a porcelán buszt péntek éjjel, egész gyorsan jól lettem szombatra, viszont azóta egyszerűen semmi kedvem enni, éhes se vagyok. mivel viszont most már vasárnap délután van és több mint 48 órája nem ettem semmit, csak egy zacskó kekszet, elkezdtem tanakodni, hogy mégis mit bírnék magamba erőltetni, ami lehetőleg nem repít vissza a fürdőszobába.

a rizs bár nagyon kézenfekvő lenne, ki van zárva, mert pontosan azóta van herótom a főtt rizstől, amióta rendszeresebben járok Ázsiába, szóval uszkve 5 éve. a piritós technikai akadályokba ütközött, mivel míg én bátyámmal jártam a várost bőszen a kenyért szegényt megette a penész.

már majdnem meggyőztem magam, hogy némi főtt krumpli igazán jót fog tenni, amikor rájöttem, hogy se ahhoz, se semmihez sincs kedvem, ezért kissé nyűgösen elnapoltam a kérdést és elkezdtem rendet rakni a szobámban.

pakolászás közben előjött a bátyámtól kapott pisztáciás baklava, amitől hirtelen felcsillant a szemem. minden létező ellenjavalat ellenére gondolkodás nélkül betoltam belőle egy sort, most meg várom a sorsom.

10 thoughts on “arábia lánya

  1. Az én tapasztalatom szerint (amit két hányós-hasmenős vírusra igen fogékony gyereken szereztem), ami jól esik, az benn marad.
    Jobbulást!

Mondd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s