the end of something. or the beggining…

szimbolikában dús kezdete volt a hétnek.

ha emlékeztek még erre és erre, akkor talán már nektek is feltűnt, hogy kínai főnökömmel meglehetősen izgalmas és misztikus kapcsolatban vagyok. azon túl, hogy időnként értelmezhetetlen kihívások elé állít engem, főnököm jó szokása, hogy akkor bukkan fel amikor a legkevésbé számítok rá amikor egyébként is épp eszembe jutott valamiért. szóval azon nem is tudom, sírjak-e, vagy nevessek, hogy hétfő reggel épp a Kártyásnak meséltem, hogy azt álmodtam, hogy kirúgtak Kínából, amikor kaptam egy emailt a könyvelőtől, hogy nagyon sajnálja, de új tulajdonosa van a cégnek és le lettem építve május 1-től.

ezután egy pár óráig ültem bambán, hogy azért valóban érdekes, hogy 30. születésnapom másnapján hirtelen egyrészt félig megint kirántják alólam a talajt, másrészt meg kvázi elengedik a kezemet, hogy jól van lányom, most már csinálj, amit akarsz, egyedül is menni fog. arról meg tényleg nem is beszélve, hogy megálmodtam az egészet, baszki.

pár napig akklimatizálódtam az új helyzethez, felmértem az anyagi helyzetemet és a kedélyállapotomat, majd arra jutottam, hogy az univerzum csak segíteni akar nekem megvalósítani az idei elhatározást, miszerint több utazást és olvasást a népnek, hisz most már nem kell arra ügyelnem, hogy folyamatosan elérhető legyek. épp kezdtem böngészni a világtérképet, hogy hol vannak a wifimentes térségek, amikor megcsörrent a telefonom és egy rendkívül rossz vonalon a főnök valami hasonlót mondott: Suzanna, van egy ötletem…(sisterség) átcsoportosítás… (sistergés) európai központ, Budapest, jó lesz! (félnetek nem kell) (SISTERGÉS) Suzanna, itt vagy? Peking! Nyelvi részleg! Mondom Peking! (recsegés) ha hívnak, ne mondj nemet, nem kell majd sokszor kimenni Pekingbe, Pekingbe, Pekingbe (végtelen visszhang). Megbeszéltünk? (nevetés) akkor így lesz, remek, remek, you know what I mean, yes? 

azóta sem tudom, hogy most akkor ki vagyok rúgva, elő vagyok léptetve, át vagyok csoportosítva és hogy következő utam a wifimentes térségek felé, vagy Peking felé fog-e vezetni, de valami van, az biztos. 

2 thoughts on “the end of something. or the beggining…

Mondd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s