Hong Kong calling

mint ahogy azt már sokszor említettem, nem vagyok kimondottan ezoterikus alkat (sőt, inkább kimondottan nem vagyok az), de az tuti, hogy az álmaim megérnének egy (fekete) misét. a másik furcsasági gócpont az életemben pedig Hong Kong (erről majd hosszabban egy másik posztban). szóval talán annyira meg sem lepődök, hogy miután álmomban a Kártyással hadakoztam, hogy utolsó percben cserben hagy engem, és kihúzza magát a közös Hong Kongi utunk alól, kicsit később a kínai főnököm hagy hangüzenetet a való világban, hogy mi a frászt csinálok, miért nem dolgozom, legyek már próaktív, mert ez így sosem fog működni. kedvesen visszaírtam neki (miután konzultáltam, a Kártyással), hogy tudtommal nem állapodtunk meg az új, közös fejezetünk paramétereiről. hamarosan újabb misztikus hangüzenetet kaptam, amiből értesültem, hogy dehogynem, május 1. óta megint neki dolgozom, a régi paraméterek mentén, ha esetleg fizetésemelést szeretnék, még akár az is lehet, beszéljek a könyvelővel, és kezdjek el pezsegni, de kurvagyorsan.

szóval izé, úgy tűnik, megint Kínának dolgozom.

hogy ez hogyan érint? meglehetősen zavarosan. egyik oldalról semmi kedvem szétrázatni magam Tyúkszarfalván a zuhany alatt, és nem szeretnék három hónapból egyet ott tölteni. másik oldalról a pénz most nagyon jól jön, utazni meg nagyon szeretek.

sok vetülete van ennek, némelyik egyáltalán nem pozitív (szerencsétlen macska vándorolhat mindenfelé megint), de korai még kétségbeesni. momentán arra játszom, hogy ne kelljen három havonta egy hónapot kint dekkolni. akkor máris egész elfogadhatóak lesznek a feltételek.

3 thoughts on “Hong Kong calling

  1. Visszajelzés: the end of something. or the beggining… | Ahogy esik, úgy puffan

Mondd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s