what do you want, missy?

kuurankukka feltette a jó kérdést erről az egész kínai felfordulásról, ezért külön bejegyzésben válaszolok. a kérdés úgy szólt: “te mit szeretnél?” nos, a világbékén kívül elég sok minden jut még eszembe, amit szeretnék, és még több, amit nem szeretnék, de ezekből a dolgokból több lehetséges jó választ is össze lehet rakni.

pár alapvető dolog biztos:

– továbbra sem akarok beülni egy irodába és napi 8-10 órában valami “rendes” munkát végezni. 8 éve azon dolgozom, hogy megengedhessem magamnak, hogy az ilyen ajánlatokat elutasítsam, jöjjön az az atya úristen, vagy a főnököm ajánlásával.

– nem akarom magam még egyszer az őrületbe dolgozni, sem azért, mert úgy érzem, nem érdemlek jobbat bizonyítanom kell, sem azért, mert rászorulok anyagilag. ez hatványozottan igaz az önbecsülést rombolóan rosszul fizető munkákra.

– idén utazni akarok. ez volt a terv és nem fogok eltérni tőle, már csak azért sem, mert ez ugyan kikapcsolódásnak tűnik, de azért szerepel az éves célkitűzéseim között, mert a komfortzónám átlépésére késztetne és érdekes kihívások elé állítana (ebből talán egyértelmű, hogy nem bécsbe szeretnék eljutni egy hétvégére).

– ha ez most azt jelentené, hogy megszakad a kapcsolatom HK-val, akkor sokkal-sokkal kétségbeesettebb lennék, de mivel egy éve felismertem, hogy nekem az a hely igenis fontos, volt időm B, C és D terveket gyártani és előkészíteni erre az eshetőségre.

ezek a fix pontok, a többi nagyban függ attól, hogy mit ajánlanak, ha egyáltalán ajánlanak valamit, május 1-től mindenesetre fel vagyok mentve a főnök baromságai alól, ami nem biztos, hogy rossz dolog, mert a türelmem kezdett erősen fogyni vele kapcsolatosan (eredetileg az év végén akartam felmondani). ha most pár hónapig hagynak élni, el tudom képzelni, hogy kellőképpen lenullázódik a számlálóm ahhoz, hogy benevezzek még egy körre, főleg, ha ezúttal peking külsőn kell szétrázatnom magam a zuhannyal. ott még úgyis csak egyszer voltam és nem láttam semmit a városból.

2 thoughts on “what do you want, missy?

Mondd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s