augusztusi leállás

a korábban beharangozott olaszságomat úgy terveztem, holnap kezdem, miután leadtam az IQ gyilkos bugyuta könyvfordítást, amivel hetek óta szenvedek. kitaláltátok, pár nap csúszásban vagyok, így a katarzis valószínűleg inkább szerdán jön el és nem hétfőn, de kit érdekel, a terveket már így is összeraktam magamban.

ezek szerint az elkövetkező kicsit több mint egy hónapot a regenerálódás jegyében fogom tölteni, így például újból FŐZNI fogok, FUTNI fogok, ÚSZNI fogok (ez a 3 úgy függ össze, hogy a félig szar kajáktól, amiket hülye időpontokban és mennyiségben fogyasztottam a munkamániám közepette, olyan vagyok, mint egy bamba bálna, ami így nyár közepén tényleg ideális). és igen, kiolvasom végre Maya Angelou fantasztikus könyvét, ami óriási hatással van rám lenne rám, ha lenne időm olvasni.

és elkezdek az útra készülni, ezért például különböző orvosok látogatásával felturbózom a fizikai állapotomat (ami egyébként teljesen rendben van, de a turbózás senkinek sem ártott soha), illetve lázcsillapítókkal és hűtőfürdőkkel felszerelkezve alávetem magam további oltási köröknek. elkezdem összeírni, hogy mit is kell magammal vinnem fél év világvégére, majd elkezdem kilogisztikázni, hogy mindez hogyan fér be és mibe.

ideje rendbe szedni a lakást is, ehhez motiváció gyanánt péntekre csajos vodkakóstoló partyt szerveztem magamhoz, ezzel garantálva a gyors és hatékony takarítást.

tele vagyok lendülettel, ötletekkel és energiával. emberekkel akarok lenni, egyedül akarok lenni, aludni akarok, átbulizott éjszakákat akarok, mindent akarok és most először volt bennem annyi, hogy ennek is hagyjak teret az életemben.

végre megvalósul a régi álmom, miszerint “akarok egy jó nyarat”.

Mondd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s