electric not good missy

lássuk be, miután lassan két hete itt vagyok és még mindig nem rázott meg semmi, kicsit talán elbíztam magam. naívan bepakoltam a ruháimat a frissen kapott mosógépbe, gyorsan le is ment egy negyed órás expressz program, dalolászva és feletébb vidáman átpakoltam az egész kocerájt a szárítógépbe, előre ujjongva, hogy milyen jó lesz, amikor fél óra múlva csontszáraz ruhákat pakolok ki a gépből. becsuktam, elcsavartam a “very dry” funkcióra, majd bekapcsoltam a gépet és… teljes sötétség tört ki.

némi szüttyögés után megtaláltam a biztosítékokat, lelkesen felkapcsoltam mindent, mire ugyan visszajött az áram, de több lámpa és konnektor gyanúsan szikrázni kezdett. itt jobbnak láttam egy műanyag felmosófát magamhoz ragadni, hogy a továbbiakban azzal fogdossam a biztosítékokat. miután lekapcsoltam mident, kikapcsoltam a légkondit, majd gondoltam, adok még egy esélyt a dolognak, tehát újra felkapcsoltam mindent, újra szikrázás, újra lekapcsoltam mindent és itt már telefont ragadtam, hogy kontaktáljam mr. yinget.

miután a telefonban több kantoni popslágert is végighallgattam (mr. yingnek a nálunk 2003-ban divatos személyre szabható csengés funkció lehet beállítva a telefonján), mr. yingnek meglepően gyorsan és hatékonyan elmagyaráztam a helyzetet, meg is jelent pár perccel később. ő végig csinálta azt, amit én, felkapcsolt mindent, szikrázás, elugrás, újra lekapcsolás. ezek után közölte velem, hogy “missy, no using, no using! electric bad, no using tonight, repairing tomorrow.” majd ezt követően kinyitotta a bejárati ajtót és kitámasztotta egy székkel, mondván “maybe water in electric. sometimes happen.” ebbe az opcióba inkább bele se merek gondolni, én mindenesetre ott rekedtem egy vödörnyi vizes ruhával, amit kénytelen voltam a jól bevált módszer szerint vállfákra aggatni és a ventilátor által generált huzatba akasztgatni.

same old, same old.

2 thoughts on “electric not good missy

Mondd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s