szanálva lettem

amikor a zseniális szállásomat találtam, az része volt a dealnek, hogy ha előzetes foglalás van a szobámon, akkor arra a pár napra átraknak máshová. szóval ma este pakolhatok és tolhatom át a szekrényemet a 13. emeletre (most az 5.-en lakom), hétfőn meg vissza. legalább megismerem az épület másik szárnyát is (említettem már, hogy a minap véletlenül a kuplerájban kötöttem ki, mert rossz liftbe szálltam? és az a gyanúm, hogy nem ez az egyetlen kupleráj az épületben).

eddig kétszer fogyasztottam nagyobb mennyiségű alkoholt itt (olyan rohadt visszafogott vagyok, dohányozni is alig dohányzom és salátákat eszem vacsorára, de psszt, meg ne tudják otthon), az első hazajutásomat kiválóan dokumentáltam, a második ugyan kimaradt, de akkor egy misztikus minibusszal sikerült hazajönni (az itt a feketelyuk közlekedési eszköz, marha gyorsan célba visz, cserébe rejtély, hogy hol áll meg és mikor, célravezető a heves üvöltözés, ha az ember úgy érzi, ez talán már mintha a lakásáhz közel lenne), ami némi tétovázás után kidobott tőlem 3 sarokra, csak ott épp oszlatták a “békés” tűntetőket, akik ostromolták a kerületi rendőrséget, ezért jobbnak találtam kicsit nagyobb kerülővel hazacsoszogni (és menet közben pizzaszelet hiján venni egy tojásos sonkás szendvicset).

a harmadik alkoholizálási lehetőség holnap lesz, mibe fogadunk, hogy most majd az épületben fogok bambán állni, hogy mégis, hol a fenében lakom. a kurvák a hatodikról majd biztos segítenek, a múltkor is olyan kedvesen mosolyogtak rám.

2 thoughts on “szanálva lettem

  1. A héten két Hong Kong-i exportot csináltam, vajon célba érnek? 🙂
    Egyébként biztonságos a város? Anyukám járt ott, és azt mondta nagyon is.
    (Annyira élvezem a tudósításaid. Persze ez kukkolás, ez van!)

    • ez a vilag legbiztonsagosabb varosa. tenyleg. az emberek penzzel egyutt adjak le a talalt penztarcat, starbucksban siman ott hagyok minden az asztalon, ha lejebb megyek egy szinttel, a metron eszembe de jut becipzarozni a taskamat. ezen a mostani tuntetesek semmit sem valtoztatak (az exportjaid is ide fognak erni szerintem). eleg felfoghatatlan, foleg, hogy egy 8 millios gigapoliszrol
      van szo…

Mondd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s