családi idill

az egész úgy kezdődött, hogy megkértem anyukámat, küldjön nekem Szmisszel egy jó meleg pizsamát, mert Japánban be fog fagyni a fenekem. anyukám ennek megfelelően stílusosan egy bugyi kék polár szöszmösz pizsamát küldött, amin nem elég, hogy egy “Let’s be magic” felirat díszeleg, de a felsőjén egy 3D szöszmösz jegesmedve vigyorog, a nadrágon pedig egy fehér pompom fenék magasságban. kísérő üzenetében csak annyit mondott “gondoltam, így is ráhangolódsz Japánra.”

mivel holnap délután indulunk, logikusan ma éjfélkor eszembe jutott, hogy talán ki kellene mosnom pár ruhadarabot, így a késői órára való tekintettel ebben a remek pizsamában kicsoszogtam az előtérbe egy zacskónyi szennyessel, ahol meglepetésemre Mr. Y ücsörgött a tablettjével.

készségesen kipakolta nekem a mosógépet, felajánlotta a mosóporát, beprogramozta valamire a gépet, majd épp búcsúztam volna el, amikor oda hívott a számítógépéhez és elmagyarázta, hogy a 26. emeleten 9 új szoba fog ebben a hónapban elkészülni és új ágyneműt kell rendelnie és szerintem melyik néz ki jól. így hát 20 percig közösen ágyneműket nézegettünk a webshoppon. időközben Mrs. Y is beesett, akivel egyet értettünk abban, hogy a kis holdacskás sötétkék ágynemű rendkívül praktikus, mert a fehéren meglátszik minden folt és még hipóval sem mindig jön ki, de nem ám.

lehet, hogy nem a ritzben lakom, de ez azért mégis csak felbecsülhetetlen.

1 thought on “családi idill

  1. Visszajelzés: már megint pakolok | Ahogy esik, úgy puffan

Mondd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s