már megint pakolok

másfél napja pakolok, kitaláltátok, megint utazom, ezúttal Japán a cél. óriási lelkesedéssel várom az útat (amit még a pakolás iránt érzett növekvő undor se tudott enyhíteni), 14 kerek napot leszek ott, ebből ötöt nemivel (aki Volkov öccse, ha valaki még emlékszik rá), a többit pedig vidám magányban.

franc se tudja, talán öregszem, de a betervezett látnivalók legalább annyira feldobnak, mint hogy tök egyedül fogok utazni az idő egyrészében. úgy érzem, pont rám fér némi meditatív vákum (miközben egyébként egy 8 hónapos medítatív vákumban vagyok, de ezt most hagyjuk).

az útvonal elég összetett és hosszú, így most fejből csak annyit tudok belőle, hogy 3 éjszaka Tokió majd 4 éjszaka Kiótó a menetrend, utána pedig a talán legjobban várt momentum, a Koya-san jön majd, ami egy hegy tetején található ősi buddhista központ, ahol festői régi erdei temetőkön kívül a buddhista templomban töltött éjszaka a legnagyobb attrakció.

internet lesz, sőt, laptopot is viszek és ma vettem egy új, kimondottan miniatűr kamerát, így remélhetőleg még jobb képekkel fogok tudni szolgálni a beszámolókhoz.

visszatérő olvasóim bizonyára örömmel hallják, hogy a jegesmedvés pizsama is velem lesz az úton, de azért igyekszem ezúttal nem magamra hívni a helyi katasztrófavédelmet.

Mondd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Google kép

Hozzászólhat a Google felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s