szombat reggeli panik

ma reggel felkeltem es veletlenul eszembe jutott, hogy ma szombat van, ami azt jelenti, hogy az elozo szombathoz kepest eltelt egy het es igy mar nem marad, csak ketto hatra. es cunamikent soport vegig rajtam a panik, hogy mi lesz velem, ha el kell mennem, most, amikor vegre helyrekattantak a darabkak az eletemben, amikor hirtelen egyik percrol a masikra ez a varos is enyem lett es nem egy tavoli alom, miert most, amikor vegre kinottem a kezdeti nehezsegeket es onallo entitaskent elkezdtem itt elni es ismerkedni. 

es persze, visszajovok, de negy honap hosszu ido, mi van, ha elnyeli addig valami ezt a varost es mindent, amit szamomra kepvisel, mi van, ha beszippant valami obskurus hatalmi viszony, amiben nem tudok gyozedelmeskedni es nem jutok vissza, vagy mi van, ha mire visszajovok, nem lesz mar itt semmi abbol, amit most ket kezzel megfoghatok?

benultan fekudtem par percig, ujabb es ujabb hullamokban jottek a tamadasok, amit egy ideig turtem, elvegre sosem art, ha az ember tisztazza magaban, mi is valojaban a tet es mennyire komoly a helyzet.

aztan szepen felkeltem, lezuhanyoztam az egy negyzetmeteres furdomben, majd elsetaltam dim sumot enni reggelire az utcan kis piros hokedlin ucsorogve, ice lemon teat szurcsolve, mert ez hong kong es ez itt van most es utkozben az osszes bolt osszes macskajat megsimogattam, mert nincs az a stresszcunami, amit egy dorombolo macska nem oszlat el. es valahogyan majd csak lesz, mert olyan nincs, hogy sehogyan sincsen es addig is van meg ket egesz het.

  
  

2 thoughts on “szombat reggeli panik

  1. Ne foglalkozz ezzel. Kegyesen elsiklassz a legfontosabb dolog mellett, miszerint hogy megtalaltad azt HK-ban, amit masok csak “otthonnak” neveznek. Ez oriasi dolog es hidd el, megvar teged. 🙂

Mondd!

Adatok megadása vagy bejelentkezés valamelyik ikonnal:

WordPress.com Logo

Hozzászólhat a WordPress.com felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Twitter kép

Hozzászólhat a Twitter felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Facebook kép

Hozzászólhat a Facebook felhasználói fiók használatával. Kilépés /  Módosítás )

Kapcsolódás: %s